Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Florin Iordache, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor și fost ministru al Justiţiei, a declarat miercuri seara că şi ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, va fi evaluat, "exact" cum s-a întâmplat cu procurorul general, Augustin Lazăr.

Iordache a spus că așteaptă opinia prim-ministrului, cu privire la ministrul Justiției. "Exact ca la domnul Lazăr, fără îndoială şi domnul Toader va fi evaluat. Cine îl evaluează pe domnul Toader? Doamna prim-ministru. Eu aştept opinia doamnei prim-ministru. M-am întâlnit astăzi cu dumneaei şi erau alte chestiuni în Biroul permanent. Aştept opinia dumneaei, probabil că luni sau marţi, cred că săptămâna viitoare. A făcut şi foarte multe lucruri bune domnul Toader, a făcut şi lucruri mai puţin bune, cum ar fi spre exemplu legislaţia care cred eu că trebuia asumată întâi de minister şi apoi - nu de Parlament. Dacă ne uităm la cea mai importantă legislaţie din ultima perioadă, cea care vizează legile justiţiei, cele trei, sau codurile, cred că aici Ministerul Justiţiei trebuia să fie mai pro-activ", a declarat Florin Iordache, preşedinte al Comisiei parlamentare speciale pentru legile justiţiei, la Realitatea TV.

Acesta a spus că, dacă în prezent ar fi fost ministru al Justiției, ar fi implementat, în trei luni, "măcar" deciziile Curţii Constituționale. "Prin ordonanţe, prin ne-ordonanţe, cu lume în stradă, cu lume în casă, deciziile Curţii trebuiau implementate. Ne-a luat enorm de mult, enorm de mulţi oameni suferă şi este anormal din punctul meu de vedere ca nişte oameni nevinovaţi, pe o legislaţie strâmbă şi nepusă în concordanţă cu decizia Curţii, să aibă de suferit", a spus Iordache.

Iordache este de părere că evaluarea procurorului general era necesară, precizând că aşteaptă detaliat atât acuzele aduse, cât şi apărarea. "Dacă acuzele pe care domnul ministru Toader le-a prezentat astăzi ar trebui citite şi detaliate, să vedem dacă într-adevăr acele încălcări sunt faţă de planul de management, de constituţie, de legislaţie. E un material destul de amplu, trebuie văzut şi analizat foarte clar, dar aşa cum a prezentat dumnealui, are foarte multe argumente de încălcare a legislaţiei, de încălcare a prevederilor legale pe care le are procurorul general", a apreciat Iordache.

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat, miercuri seară, încereperea procedurii de revocare din funcția de procuror general al lui Augustin Lazăr (VEZI DETALII). Acesta a reacționat la scurt timp după aceea, apreciind concluziile lui Toader drept ”exagerări vizibile şi interesate” (VEZI DETALII).

Back To Top