Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

De mai bine de doi ani, locuitorii din blocurile R1 și R2, de pe str. Andrei Mureșanu, se chinuie în zadar să atragă atenția autorităților cu privire la pericolul ca pământul de sub șosea să o ia la vale. Versantul este instabil, dar singura intervenție de până acum a constat în... tăierea copacilor.

Situația a ajuns și în atenția deputatului USR de Prahova, Dan Rădulescu. Acesta a atras atenția asupra faptului că intervenția nu face decât să agraveze situația. Pe de altă parte, parlamentarul comentează într-o notă critică decizia cu privire la tăierea unor arbori sănătoși și, practic, distrugerea unei suprafețe verzi a orașului.

Deputatul a anunțat că a cerut explicații din partea autorităților competente.

"Tăierea copacilor din cartierul Cina, din fața blocurilor turn R1 și R2, de pe strada Andrei Mureșanu, reprezintă încă o decizie aiuristică a Societății de Gospodărire Urbană, cunoscută, pe scurt, drept S.G.U.

Acei copaci nu numai că asigurau perfect stabilitatea dealului despărțitor dintre trotuar și aleea din fața blocurilor, dar mențineau și umbra în zonă, erau un bun filtru împotriva poluării și, nu în ultimul rând, aveau și un rol estetic.

Acum, zona a devenit un pustiu și, mă întreb, cum va asigura o placă de beton, care cine știe când va fi turnată, «stabilitatea» dealului? Și, încă nu au început ploile de toamnă...

Am răspuns numeroaselor mesaje primite din partea cetățenilor și am sesizat acest aspect Gărzii Forestiere, cerând clarificarea situației și o informare privind legalitatea tăierilor.

De la S.G.U., am cerut, tot printr-o interpelare, clarificarea cauzelor ce au dus la apariția acestei stări, precum și prezentarea notei de fundamentare și avizul Agenției pentru Protecția Mediului.

Dispariția oricărui copac, a oricărei rețele verzi, dintr-un oraș atât de poluat precum Ploieștiul este nu numai un fapt regretabil, ci și un adevărat atentat, pe termen lung, la sănătatea publică", a scris Dan Rădulescu pe pagina sa de Facebook.

Foto: Facebook/ Adrian Adrian

Back To Top