Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Deputatul PSD Florin Iordache, președintele Comisiei speciale pentru legile justiției și vicepreședinte al Camerei Deputaților, a făcut, miercuri, un gest obscen către opoziție chiar în plenul forului legislativ.

Reacția acestuia, îndreptată împotriva Opoziției, a fost surprinsă în înregistrări video. Cu toate acestea, Iordache a negat că ar fi recurs la gesturi obscene. "Vi s-a părut. E un punct de vedere. Păi şi bun, cu mâinile ridicate, care e problema? Bun", a fost reacţia parlamentarului, citat de Mediafax.

"Domnul preşedinte al Comisiei pentru sistematizarea, unificarea în domeniul justiţiei tocmai a proferat gesturi obscene de la această tribună a Parlamentului către colegii parlamentari. Acele gesturi obscene, domnule Iordache, nu le arătaţi nouă, le arătaţi românilor”, a declarat deputatul USR Stelian Ion.

„Vom merge mai departe cu toată opoziţia cu care Parlamentul European şi Comisia European s-au pronunţat împotriva României. Este josnic să nu apăraţi România, suntem sub presiune pentru că vrem să fim independenţi””, a spus Iordache, înainte de a coborî de la tribună arătând Opoziției mâinile cu degetele mijlocii ridicate.

Întreaga scenă s-a petrecut S după un discurs în plen, în care Iordache i-a atacat pe parlamentarii USR și PNL pentru criticile pe care le-au formulat față de legilor justiției.

Discuţia a avut loc după ce plenul Camerei Deputaţilor a adoptat proiectul de lege pentru aprobarea OUG 90/2018 privind unele măsuri pentru operaţionalizarea Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, în forma Guvernului, mai precizează Mediafax.

Sursa foto: adevarul.ro

Back To Top