Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Iulian Bădescu, fostul primar al municipiului Ploiești, a publicat un mesaj critic la adresa actualului Executiv ploieștean, amintind că sediul Petrom unde se mută acum Primăria Ploiești ar fi trebuit să devină spital de pediatrie. Proiectul pe care Bădescu l-a susținut în campania electorală pentru primărie a fost abandonat odată cu încheierea mandatului acestuia înainte de termen și cu perindarea primarilor interimari în fruntea orașului.

 

Totodată, Iulian Bădescu spune că sumele provenind din creditul contractat pentru amenajarea noului spital al copiilor au fost „tocate”. Fostul edil al municipiului Ploiești nu uită să amintească numele procurorului Negulescu, zis și Potocală și pe cel al procurorului Onea, dar și de consilierul personal al primarului Ploieștiului, fostul ofițer Eugen Prună, pensionat din rândul structurilor Serviciului Român de Informații - Biroul Județean Prahova.

 

Iată postarea integrală a lui Iulian Bădescu de pe contul personal de Facebook

Astazi, Primaria Ploiesti anunta cu surle si trambite ca isi muta sediul in cladirea donata, cu greu, de OMV municipiului pentru realizarea unui spital de pediatrie. Sala unde trebuiau operati copiii a devenit sala de sedinte a Consiliului Local. Cabinetul specialistului ortoped a devenit biroul primarului. Viceprimarii stau si ei in saloanele pacientilor. Si ca sa fie totul cu mot, creditul contractat pentru amenajarea noului spital al copiilor a fost tocat.
PS: Recent mi s a spus ca realizarea acestui spital a fost blocata de "Portocala", Onea si SRI... sau de drobul de sare...
PS2: Consilierul primarului - ex ofiter SRI - are salonul anestezistului, cel cu fata spre stadion...

Sursa: Facebook/Iulian Badescu

Back To Top