Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

PSD a decis, miercuri seară, să trimită la Cotroceni două propuneri noi, pentru Ministerul Transporturilor și Ministerul Dezvoltării, după ce primele au fost refuzate marți de Klaus Iohannis. Președintele a anunțat, însă, joi, că în această săptămână nu va avea loc nicio schimbare și a spus că subiectul va mai reveni în discuție abia după Ziua Națională.

 

Klaus Iohannis a declarat, joi, că a primit a doua propunere de remaniere guvernamentală în două zile și apreciază că "acest lucru nu este de bun augur". Președintele a spus că, în urma unei analize a constatat că în cei doi ani de guvernare PSD - ALDE, au existat 70 de politicieni care au fost şi sunt miniştri.

"Nu va exista nicio schimbare de miniştri în această săptămână", a declarat preşedintele. Acesta a adăugat că a cest subiect va fi discutat, cel mai devreme, în prima săptămână după sărbătorirea Centenarului.

"Aşa nu se poate guvern. E imposibil să schimbi miniştrii toată ziua bună ziua. Cum să funcţioneze un Guvern cu două remanieri într-o săptămână? Nu sunt de acord să contribui la o astfel de guvernare, care seamănă mai degrabă cu un carusel", a mai declarat preşedintele.

Replica din PSD a venit prin deputatul Florin Iordache, care l-a acuzat pe președinte că este în "campanie" și "nu face decât să blocheze activitatea Guvernului".

Marți, Klaus Iohannis a refuzat să-i revoce din funcție pe Paul STănescu și Lucian Șova, de la Dezvoltare și Transporturi, în locul cărora PSD îi propusese pe Ilan Laufer, respectiv Lia Olguța Vasilescu.

În cursul zilei de ieri, CEx-ul PSD a decis să trimită la Cotroceni două noi propuneri, respectiv Lia Olguța Vasilescu pentru Dezvoltare și Mircea Drăghici pentru Ministerul Transporturilor, de unde, între timp, Lucian Șova și-a și dat demisia (DETALII AICI).

Back To Top