Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Cumva încercând să dezmintă informaţiile despre problemele financiare ale ţării şi să facă uitată statistica alarmantă privind deficitul bugetar, Guvernul României tocmai a comandat agende, 100 de bucăţi, la un preţ pe bucată de 900 de lei. Deh, ne permitem! Să mai spună cineva că n-o ducem bine! Deputatul Dan Rădulescu, preşedintele USR Prahova, a reacţionat la aflarea acestei ştiri, amintind că guvernarea social-democratei Viorica Dăncilă dă mai mult pe o agendă la final de an decât pe o pensie minimă lunară sau o pensie medie de invaliditate.

"Guvernul României tocmai a cumpărat 100 de agende de 750 de lei bucata, fără TVA. Cu TVA aproape 900 de lei. BANI PUBLICI. Să punem această știre în context pentru premierul socialist Viorica Dăncilă:
Pensia minimă în România este de 640 de lei.
Mai puțin de o agendă.
Totuși, peste 806.300 de persoane trăiesc din acești bani într-o lună...
Pensia medie în România era 1.122 de lei. 
O agendă și un pic...", a comentat deputatul de Prahova Dan Rădulescu.

"Să îi mai amintim tov. Dăncilă:
Pensia medie de invaliditate este 616 lei, iar 554.000 de oameni trăiesc din acești bani într-o lună...
Pensia medie de urmaș este 624 de lei. 552.000 de persoane beneficiază de această pensie.
În Parlament, în aceste zile, se dezbate noua Lege a Pensiilor, iar PSD susține că va rezolva nedreptățile din sistem, dar menține pensiile speciale...", a mai afirmat Dan Rădulescu, într-o postare publicată pe pagina sa de Facebook.

Back To Top