Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu a prezentat, la doi de mandat în Parlamentul României, un scurt bilanț al activității sale în Legislativ, trecând în revistă principalele domenii către care s-au concentrat acțiunile sale, dar și obiectivele viitoare.

parlamentarul USR de Prahova s-a remarcat, pe plan local, în special prin campaniile derulate în lupta împotriva poluării. În Legislativ, eforturile sale s-au concretizat în peste 100 de sesizări și interpelări depuse, în cei doi ani din actualul mandat, către "instituțiile menite să ne asigure garantarea dreptului constituțional  la o viață într-un mediu sănătos".

"Permanent, monitorizez problemele județului prin audiențe în stradă, prin participări la dezbateri locale, la consultări publice pe teme de mediu, administrație publică și educație. Până acum, activitatea mea parlamentară a avut în vedere 73 de propuneri legislative, 26 de întrebări și interpelări, 10 declarații politice. De asemenea, sunt cosemnatar a opt moțiuni", a precizat deputatul USR Dan Rădulescu, în bilanțul activității sale de până acum.

Acesta anunță, totodată, că și pe viitor va continua "lupta împotriva poluării, audiențele în stradă și audiențele în Comisia de învățământ a Camerei Deputaților", iar următoarele sale inițiative legislative vor viza drepturile unităților private de învățământ, precum și modificarea legislației mediului.

Back To Top