Categorie: Politic

Mircea Drăghici, propus de PSD pentru funcția de ministru al Transporturilor, a cărui nominalizare a fost refuzată de președintele Klaus Iohannis, a anunțat, sâmbătă, că își retrage candidatura.

"Am luat decizia de a-mi retrage candidatura pentru funcția de Ministru al Transporturilor. Cred cu tărie că lucrurile importante se fac nu doar cu viziune, muncă și perseverență, dar și cu sacrificii. Am fost dintotdeauna și voi rămâne un om de echipă și vreau să mulțumesc tuturor colegilor din CEx pentru încredere și susținere.

Îmi doresc un Minister al Transporturilor performant, cu mari proiecte deblocate, cu un plan de investiții și cu o strategie coerentă și sustenabilă și pentru acest deziderat voi continua să îmi pun la dispoziția colegilor sprijinul și experiența, indiferent de poziția sau funcția în care mă aflu. Cred că e responsabilitatea întregii clase politice să nu uite că se află în slujba românilor și a țării, unde nicio miză personală nu își are locul", a transmis Drăghici printr-un mesaj postat pe Facebook sâmbătă dimineață.

Un anunț similar a fot făcut, în urmă cu câteva zile, și de Lia Olguța Vasilescu, propusă pentru Ministerul Dezvoltării.

PSD ar urma să stabilească noi propuneri, în cursul săptămânii viitoare. Numele vehiculate de presa centrală sunt Dragoș Benea, senator de Bacău, ca nouă propunere la Ministerul Transporturilor, și Laura Moagher, deputat de Prahova, vicepremier și ministru al Dezvoltării (VEZI DETALII).

Back To Top