Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Mai multe proiecte deosebit de importante pentru prahoveni rămân în stand-by, deși ele au fost aduse în atenția parlamentarilor prin amendamente la proiectul bugetului pe 2019. Potrivit deputatului PMP de Prahova Cătălina Bozianu, zeci de astfel de propuneri au fost respinse în bloc, deși ele se refereau la proiecte prioritare pentru locuitorii județului.

Cătălina Bozianu spune că are datoria, față de prahoveni, despre amendamentele depuse la proiectul de lege a bugetului de stat pe anul 2019, "menite să finanțeze proiectele de natură să contribuie la dezvoltarea județului nostru".

"Am propus 35 de amendamente la bugetul Ministerului Dezvoltării și Administrației Publice, pe care, din păcate, majoritatea PSD-ALDE le-a respins în bloc. Am formulat aceste amendamente atât pe baza solicitărilor primarilor și ale consilierilor locali de toate culorile politice din localitățile prahovene, cât și pe baza nevoilor de dezvoltare pe care le cunoaștem", a punctat parlamentarul de Prahova.

"Un exemplu din ultima categorie este că am propus finanțarea cu 70 de milioane de lei a construcției variantei ocolitoare Valea Teleajenului-Vălenii de Munte, a cărei realizare ar degreva traficul infernal de pe DN 1. Se pare însă că pesediștii consideră că prahovenii, românii, în general, nu merită nici autostrada Comarnic-Brașov, și nici o variantă care ar face cât de cât decent traficul pe cel mai aglomerat drum din țară. Pentru Ploiești, cunoscând bine starea precară a finanțelor orașului, precum și lipsa de soluții a administrației actuale, am propus finanțarea de la bugetul de stat a celor mai urgente lucrări publice. Astfel, am cerut fonduri pentru modernizarea infrastructurii și pentru refacerea sistemului rutier în cartierele Buna Vestire, Mitică Apostol, Mimiu și Râfov, sau pentru modernizarea stației de epurare a apei din oraș. De asemenea, am încercat să obțin finanțare pentru un proiect drag mie, pe care îl consider o prioritate a Ploieștiului: construcția unui spital nou de pediatrie. De asemenea, am pledat pentru finanțarea unor lucrări publice pe care bugetele locale nu le pot susține integral din Câmpina, Filipeștii de Pădure, Vălenii de Munte, Breaza, Gorgota și Slănic Prahova. Pentru Bușteni, am solicitat finanțarea cu 20 de milioane de lei a construcției unui spital nou orășenesc", a exemplificat deputatul Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova.

Parlamentarul a dat asigurări că, "în ciuda faptului că actuala putere nu dă prea multe parale pe dezvoltarea județului nostru", va lupta în continuare pentru aceste proiecte și va relua amendamentele an de an, cât timp îi va reprezenta pe prahoveni în Parlament.

Sursa: Facebook/ Cătălina Bozianu

Back To Top