Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Viceprimarii municipiului Ploieşti, mandataţi de Consiliul Local să rezolve preluarea terenului de la fosta unitate militară de pe Torcători propus pentru construirea viitorului spital municipal, anunţă că au programat discuţii la Ministerul Apărării şi Agenţia Naţională pentru Locuinţe, pentru a lămuri condiţiile de obţinere a terenului, dar şi la Ministerul Sănătăţii, pentru sprijin în vederea realizării noii construcţii. Viceprimarul George Pană reclamă că nici în acest moment autorităţile nu ştiu cu exactitate ce ar trebui să preia, argumentând că în acte nu apar anumite construcţii vechi existente pe acest teren şi că Primăria n-a verificat dacă pe sub el există cumva vreo reţea de utilităţi. "Primarul se pregătea să construiască un spital fără să ştie condiţiile terenului pe care intenţiona să facă această construcţie", mai reclamă vicele, care-l acuză pe Adrian Dobre că a lansat doar o "petardă".

Cristian Ganea şi George Pană au anunţat că vineri vor avea întâlniri la nivelul MApN şi ANL, pentru a stabili condiţiile preluării terenului de la fosta unitate de pe Torcători, reclamând că varianta iniţială propusă de primarul Dobre conţine multe neclarităţi. Ei au precizat şi că au transmis solicitări către toţi operatorii de utilităţi publice şi de comunicaţii, pentru a afla dacă pe sub respectivul teren solicitat de la MApN trec sau nu reţele.

"Într-o parte din documente apar nişte construcţii, în altele nu apar, este un lucru pe care trebuie să îl rezolvăm mâine la Ministerul Apărării. În egală măsură, s-a cerut direcţiei de specialitate din cadrul Primăriei să ne lămurim asupra eventualului aspect legat de reţelele care trec pe sub acel teren. Iată încă o dovadă că domnul Dobre n-a vrut decât să arunce o petardă, se pregătea să construiască un spital fără măcar să ştie care sunt condiţiile terenului", a punctat viceprimarul George Pană.

Acesta a anunţat că, alături de vicele Ganea, a programat pentru săptămâna viitoare şi o discuţie cu ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, solicitând îndrumare de specialitate cu privire la condiţiile necesare pentru edificarea unui spital. Totodată, aceste discuţii ar trebui să lămurească şi dacă există posibilitatea ca viitoarea unitate medicală propusă să fie încadrată ca spital de urgenţă, ceea ce presupune o serie de condiţii şi omologări speciale.

Back To Top