Categorie: Politic

Reacții, la Ploiești, după noul episod consumat, ieri, în serialul privind asigurarea agentului termic, în municipiu, din mai încolo, după expirarea contractului cu Veolia. Grațiela Gavrilescu, președintele ALDE Prahova, îl atacă din nou pe primarul Adrian Dobre, după noua rundă de negocieri cu Veolia și scandalul din ședința de Consiliu Local de luni.

"Primarul plângăcios a cântat iar, cât a putut de tare, cucuriguuuuu! și a produs, pentru ploieșteni... o biată mărgică, și aia ciobită!

În traducere: a mai făcut o conferință de presă, ca să transmită ce NU este capabil să rezolve.

Mulțumim!

Știam!

După ce «a pus la punct» curățenia orașului cu o postare pe Facebook și vreo trei declarații filmate și «a obținut» aer de calitate fluturând filele unui biblioraft roz, azi, a găsit ȘI «soluția» de «a asigura» servicii de apă caldă și căldură și după ce Veolia își va fi făcut bagajele, în mai.

La robinet, vom aduna lacrimile lui iar, la iarnă, ne va încălzi caloriferele cu fruntea-i cea încinsă de atâtea griji!

Doamne, cu ce am greșit de avem așa un primar?" a transmis Grațiela Gavrilescu.

Pe 1 mai expiră contractul de delegare a serviciului de termie din Ploieşti, iar la acest moment autorităţile locale derulează negocierile cu actualul operator. Cea mai recentă discuție a avut loc luni dimineață și a demonstrat, din nou, că administrația ploieșteană nu prea are variante pentru a se asigura că oamenii vor mai primi apă caldă din mai încolo (VEZI DETALII).

Back To Top