Categorie: Politic

Gunoaiele care au pus stăpânire pe Ploiești au ajuns celebre și în Parlamentul României. Situația a fost prezentată aleșilor din legislativ de deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu, în ultima declarație politică din cadrul actualei sesiuni parlamentare.

 

"Modul groaznic în care a fost gestionată situația de către Consiliul Local și Primărie nu este decât un prim pas către ceea ce se va întâmpla, cel mai probabil, în 2020, atunci când ar trebui să ajungem să recuperăm jumătate din ceea ce aruncăm la coșul de gunoi, altfel urmează să fim amendați de Comisia Europeană cu sute de mii de euro pe zi. Orașul nostru se confruntă cu un volum crescând de deşeuri solide urbane, care impun servicii de salubritate tot mai eficiente pentru eliminarea lor. Și, îmi permit să spun că nivelul de deşeuri regăsite pe străzi este, până la urmă, un indicator clar, atât pentru nivelul reprezentanților populaţiei, cât și pentru comportamentul și civismul acesteia... Cam asta se întâmplă atunci când interesul pentru comunitate și pentru cetățean nu este mai presus de interesul politic!", a declarat parlamentarul USR de Prahova Dan Rădulescu.

Deputatul spune că "USR-ul va schimba această viziune strâmbă și, din păcate, clasică, a politicienilor despre votanți! Pentru că fără hoție ajungem departe"!

Rădulescu dă asigurări că "acest lucru se va vedea cel mai bine", dacă USR va câștiga din Ploiești, Primăria și Consiliul Local.

Declarația integrală făcută în Parlamentul României poate fi văzută AICI.

Back To Top