Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Ministerul Apărării Naționale a explicat, la solicitarea deputatului PNL de Prahova, Răzvan Prișcă, procentul de 1,92% alocat Armatei, în 2018, cifră care se regăsește într-un raport al NATO. Reprezentanții MApN susține că diferența dintre această cifră și cei 2% reprezentând cifra asumată rezultă din calculul făcut în funcție de totaluri diferite.

 

În răspunsul oficial, ministrul Gabriel Leș susține că bugetul MApN pe 2018 a fost de 18.165 milioane de lei, adică 2% din Produsul Intern Brut în vigoare la data fundamentării acestuia, în timp ce 1,92%, procentul din raportul NATO, rezultă din raportarea la PIB-ul publicat în baza de date AMECO a Comisiei Europene.

"În ceea ce privește execuția bugetului pe anul 2018, menționăm că plățile efectuate de instituția militară la data de 31.12.2018 au fost în cuantum de 17.180.816 mii lei, reprezentând 1,86% din PIB", se mai arată în răspunsul formulat de Gabriel Leș la întrebarea care i-a fost adresată de parlamentarul PNL de Prahova Răzvan Prișcă.

Back To Top