Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Grațiela Gavrilescu îi cere demisia lui Călin Popescu Tăriceanu de la conducerea ALDE după ce deputatul Marian Cucșa a anunțat că, încă de acum trei luni, ALDE Party a trimis o scrisoare către ALDE România prin care înştiinţează că formațiunea politică nu mai are voie să folosească numele şi sigla partidului pentru că nu mai face parte din familia ALDE internaţional.

 

Ca reacție la dezvăluirile făcute de Cucșa, Grațiela Gavrilescu a catalogat că totul este "încă o dovadă a trădării și aroganței!". "Rușine, domnule Tăriceanu! ALDE nu e proprietatea dumneavoastră! D E M I S I A!!!" i-a transmis aceasta președintelui ALDE.

"ALDE dispare sub privirile admirative ale conducerii...

De 3 luni, ALDE Party a trimis o scrisoare către ALDE România prin care înştiinţează că ALDE România nu mai are voie să folosească numele şi sigla partidului pentru că nu mai face parte din familia ALDE internaţional.

De când au primit scrisoarea, cei din conducerea ALDE România au ţinut-o ascunsă de membrii de partid şi nu au luat nicio măsură pentru reglementarea situaţiei...

De aici putem trage simpla concluzie că cei din conducere nu au avut şi nu au nici cea mai mică intenţie de a ţine în viaţ[ partidul!

Conform legii electorale, un partid politic poate candida la alegeri dacă sigla şi denumirea partidului sunt în vigoare cu minim 6 luni înainte de data alegerilor! Astfel, ALDE fiind în prezent într-o alianţă electorală cu Ponta, schimbarea denumirii şi siglei ar afecta candidatura la prezidenţiale!

Organizarea unui congres după alegerile prezidenţiale, pentru schimbarea denumirii partidului, este prea târzie! Singura variantă va fi ca toţi cei care vor să candideze la alegerile locale să o facă din partea Pro România!!! Şi aşa uşor şi subtil... ALDE va fi rapid înghiţit de formaţiunea lui Victor Ponta - fapt dorit clar de Ponta! Trist este însă că actualii membrii ALDE habar nu au despre acest aspect şi am considerat de cuviinţă să îi informez.

Modul în care acţionează actuala conducere a partidului este o bătaie de joc la adresa tuturor aleşilor locali ALDE şi a tuturor membrilor de partid care au investit timp şi încredere în acest proiect de suflet şi cu multe speranţe pentru electoratul liberal.

În şedinţa de astăzi, 18 septembrie 2019, am ridicat problema mai sus menţionată şi cei din conducere au recunoscut faptul că există această scrisoare, dar nu au propus nicio soluţie pentru salvarea proiectului politic!

Ţinând cont de tot acest context la care se adăugă şi managementul defectuos al partidului, solicit demisia de urgenţă a întregii conduceri ALDE România precum şi organizarea unui congres în maxim două săptămâni, pentru schimbarea numelui şi siglei partidului", a scris Marian Cucșa pe pagina sa de Facebook.

Back To Top