Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Cătălina Bozianu a răspuns la apelul lansat din nou de Viorica Dăncilă, către partidele parlamentare, pentru semnarea pactului pe care l-a propus, catalogând demersul premierului ca "aiuritor".

 

"Insistența cu care Viorica Dăncilă ne cere să semnăm pactul aiuritor privind menținerea actualului nivel al salariilor și al pensiilor arată că premierul și colegii săi sunt incapabili să privească bugetarii și pensionarii altfel decât ca pe o simplă masă de manevră electorală. Aceasta, deoarece, este evident pentru toți românii, propunerea Vioricăi Dăncilă reprezintă doar o operațiune de campanie prezidențială", a spus deputatul de Prahova Cătălina Bozianu, președintele organizației județene a PMP.

Parlamentarul a reluat ideea exprimată și cu alte ocazii, potrivit căreia "pesediștii sunt incapabili să înțeleagă că tratarea românilor drept pomanagii se întoarce împotriva lor, la vot".

"Sătui ca un personaj ca doamna Dăncilă să le insulte inteligența, am convingerea că românii vor alege un om inteligent, cu mult bun-simț, care-i tratează cu respect. Pe Theodor Paleologu, firește...", a încheiat președintele PMP Prahova.

Back To Top