Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Alegerile locale de anul viitor se anunţă extrem de interesante, mai ales după ce fostul primar Andrei Volosevici tocmai a anunţat public intenţia de a candida. După mai multe luni în care s-a zvonit despre posibila sa candidatură, politicianul a confirmat public astăzi că va intra în cursa electorală, fără a preciza de la ce partid. Totuşi, acesta a punctat că îşi doreşte o echipă mare de consilieri, care să-i permită implementarea proiectelor.

 

"Sunt determinat să candidez, pentru a încerca, într-o echipă mare, alături de consilierii locali, să facem nişte lucruri importante pentru Ploieşti. Pot confirma că în 2020 voi candida, însă la acest moment nu pot oferi alte detalii", a declarat Andrei Volosevici.

Confirmarea vine după mai multe luni în care, în mediul politic, s-a discutat despre posibila sa candidatură, dar şi despre un eventual interes de a-l avea drept candidat atât din partea ALDE, cât şi din partea PNL şi chiar a PSD.

Back To Top