Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

PNL, USR și PMP acuză conducerea Camerei Deputaților pentru faptul că moțiunea de cenzură va fi votată sâmbătă și denunță comportamentul „abuziv, exact ca în epoca Liviu Dragnea”. De asemenea, Viorica Dăncilă și PSD sunt acuzați de „tertipuri cu profil infracțional”.

 

„Așa cum am anticipat, conducerea Camerei se comportă abuziv, exact ca în epoca Liviu Dragnea. Numărul de semnături arată angajamentul unei majorități parlamentare de a dărâma guvernul Dăncilă. Dacă Dăncilă și PSD ar avea legitimitate nu ar fi nevoiți să apeleze la astfel de tertipuri cu profil infracțional. Doamna Dăncilă și PSD nu mai au majoritate și nici legitimitate”, a spus Raluca Turcan, liderul deputaților PNL. Ea a spus că „vom mai asista la tot felul de șicane, bariere, pentru a se perpetua măcar o zi în plus la guvernare și a rămâne la supapa de resurse publice, pe care le folosesc în interes personal și clienteral”. „Vom demonstra în fiecare zi de acum încolo că guvernul Dăncilă nu mai are legitimitate”, a adăugat Turcan, citată de Digi 24.

La rândul său, social-democratul Mihai Fifor îi ia la mişto pe reprezentanţii opoziţiei, reclamând că, în timp ce aceştia vorbesc despre interesul naţional, nu ar fi dispuşi să-şi sacrifice o zi din weekend. "PNL chiar își dorește ca sâmbăta să fie zi lucrătoare pentru toată lumea, deci nu văd de ce ar avea o problemă. Dar toți acești ipocriți evită să urgenteze votul pe care atât au spus că și-l doresc. Ponta e la golf și nu își poate sacrifica hobby-ul pentru a vota moțiunea. Iar dreapta nu lucrează în weekend. Cum, stimați semnatari ai măreței moțiuni? Nu vă puteți sacrifica o zi de weekend pentru vot? Nu mai este esențial să dați jos guvernul Dăncilă «pentru a reconstrui România» dacă se votează sâmbăta? Noi vă dăm ocazia să începeți să vă puneți în practică viziunea cât mai repede, așa că vă așteptăm sâmbăta aceasta la vot. Curaj!”, a afirmat Mihai Fifor.

Back To Top