Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Camera Deputaților nu a avut cvorumul necesar, marți, pentru a vota vacantarea mandatului deputatului PSD Octavian Goga, venit de la PMP, condamnat la 2 ani și 4 luni de închisoare. Au fost prezenți 157 deputați, iar pentru a fi întrunit cvorumul era nevoie de 165. Ședința a fost suspendată. Goga urma să fie înlocuit de un membru PMP, Alexandru Teacă, care trebuia să depună jurământul. O astfel de mișcare ar fi însemnat un vot în plus pentru moțiunea de cenzură inițiată de liberali.

 

Astfel, prin înlocuirea lui Goga, susţinătorii moţiunii ar putea câștiga un nou vot pentru moțiunea de cenzură care se va dezbate joi. Pentru demiterea Cabinetului Dăncilă este nevoie de cel puțin 233 de voturi, iar PNL anunțase luni că mizează pe 244 de voturi, la care este posibil să se adauge încă 3 voturi de la parlamentari transferați de la PSD la Pro România. PMP a anunțat că va vota la vedere în favoarea moțiunii de cenzură inițiate de PNL.

Camera Deputaților a supus la vot, marți, decizia vacantării mandatului lui Goga, fiind 152 de voturi „pentru”, unul contra și o abținere. Numărul total al deputaților prezenți la plen a fost de 157, insuficient pentru a asigura cvorumul de validare a deciziei. Astfel, președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a anunțat că ședința este suspendată, informează HotNews.

Deputatul Octavian Goga, care a intrat în Parlament în anul 2016 pe listele Partidului Mişcarea Populară, a fost condamnat definitiv la 2 ani şi 4 luni de închisoare cu suspendare în septembrie 2018 pentru săvârşirea infracţiunilor de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice şi conducere fără permis. Din iunie 2017 a activat în grupul PSD, mai notează hotnews.ro.

Back To Top