Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Parlamentarul PNL de Prahova Roberta Anastase i-a transmis, în luna septembrie, ministrului Sănătății, două întrebări legate de gradul de finanțare a spitalelor și efectele pe care bugetul Sănătății, aflat sub media europeană, îl are asupra oamenilor. Deputatul a făcut trimitere la analiza recentă realizată de Eurostat potrivit căreia 4 din 5 decese înregistrate în România, în anul 2016, puteau fi evitate dacă spitalele din țara noastră ar fi beneficiat de aparatura necesară.

 

În întrebarea transmisă la Ministerul Sănătății, Roberta Anastase  cere un punct de vedere oficial al instituției cu privire la cifrele prezentat în acest raport întocmit la nivelul UE.

Anterior, Roberta Anastase i-a adresat ministrului Sănătății o întrebare referitoare la bugetu alocat acestui domeniu, în țara noastră, de 5% din PIB, mult sub media europeană. "Care sunt cauzele ce au condus la o astfel de situație, în condițiile în care sănătatea figurează a fi unul dintre obiectivele strategice ale programului de guvernare".

Deputatul PNL solicită conducerii Ministerului Sănătății să precizeze dacă există perspective ca, în viitorul buget, ținta de alocare de 6% din PIB să fie îndeplinită.

Back To Top