Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

USR Ploiești a decis, în weekend, în cadrul Adunării Generale, cine va candida din partea formațiunii politice la alegerile locale pentru Primăria Ploiești.

 

Candidatul ales pentru a intra în cursa electorală, la alegerile locale de la Ploiești, este Mihai Polițeanu. Aceta și-a prezentat, în weekend, în cadrul unui eveniment public, și proiectul de dezvoltare a Ploieștiului, care poate fi consultat și AICI.

“Principala mea sarcină în calitate de candidat la funcția de primar și apoi, sper, de primar este să propun și să vă conving de necesitatea unui plan de pentru viitorul Ploieștiului, care să arate unde vrem să ajungem împreuna și ce fel de oraș vrem să construim împreună. O viziune înseamnă să oferi oamenilor un drum clar de parcurs, la care toți să ne înhămăm împreună. Eu vreau să aduc la Primăria Ploiești viziune, integritate, transparență și eficiență. Ceva nemaivăzut în administrația Ploieștiului în ultimii 30 de ani, dar atât de normal”, a declarat Mihai Polițeanu, candidatul USR pentru funcția de primar al Ploieștiului.

Tot în weekend a fost ales noul Birou Local USR Ploiești. În următorii doi ani, acesta va fi format din  Aurel Oprinoiu – președinte, George Marussi - vicepreședinte, Serghei Ţurcan - vicepreședinte, Mihai Stanciu – vicepreședinte, Emanuel Titel Butucaru, Mihai Tonsciuc și Mihaela Cazan.

"În perioada următoare, USR Ploiești se va concentra pe campania electorală pentru alegerea Președintelui României și susținerea candidatului Alianței 2020 USR PLUS, Dan Bârnă, iar apoi că începe și campania de alegeri interne pentru desemnarea candidaților USR la Consiliul Local Ploiești și Consiliul Județean Prahova, inclusiv funcția de președinte al Consiliului Județean, context în care vor fi organizate noi dezbateri publice", au anunțat reprezentanții USR Ploiești.

Back To Top