Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

La Parlament se derulează, miercuri, o nouă rundă de audiere, în comisiile de specialitate, a miniștrilor desemnați să facă parte din Cabinetul lui Ludovic Orban. Doi dintre cei propuși vor sta față în față și cu parlamentarul USR de Prahova Dan Rădulescu, membru în Comisia pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport din Camera Deputaților.

 

"Am citit programul de guvernare al PNL și îi doresc succes viitoarei doamne ministru în concretizarea măsurilor propuse pentru educație. Și, chiar dacă unele dintre ele arată, în forma actuală, destul de vag, sper să regăsim, în curând, propuneri concrete de reducere a decalajelor rural-urban și a segregării școlare. Salut dorința de revenire la cadrul legislativ care permite corectarea lucrărilor la Evaluarea Națională și la Bacalaureat în centre de evaluare din alte judeţe decât cele în care se susţin probele, reformarea curriculară pentru ciclul liceal și introducerea masteratului didactic.

Sper să punem cât mai repede bazele unei strategii de depolitizare și debirocratizare a învățământului!

Ca membru al Comisiei pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport, voi ajuta cu toate resursele de care dispun la perfecționarea și la concretizarea acestor măsuri!

Voi audia, în cadrul ședinței Comisiei, propunerile de miniștri pentru noul guvern - Monica Anisie pentru Ministerul Educației și Cercetării, respectiv Ionuț Stroe pentru Ministerul Tineretului și Sportului", a anunțat deputatul USR de Prahova pe pagina sa de Facebook.

Back To Top