Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Candidatul USR-PLUS Dan Barna a susținut, luni, o conferință de presă alături de liderul PLUS, Dacian Cioloș, oferind o primă reacție după anunțarea rezultatelor la turul I al alegerilor prezidențiale.

 

Barna a declarat, luni, că își asumă responsabilitatea pentru rezultatul care nu-i permite să participe la turul al doilea, alături de Klaus Iohannis, spunând însă că nu intenționează să demisioneze de la conducerea partidului pentru că nu este "un lider care renunță când dă de greu". "Respectăm această decizie a electoratului. Am fără îndoială parte din vină și asum că nu am reușit să ajung cu mesajul la mai mulți cetățeni. Este un proces din care învățăm. Vom avea o analiză elaborată. Am convocat pentru această seară liderii din filialele județene la o primă discuție pentru a analiza ceea ce urmează să se întâmple. Suntem în continuare pe un drum în care credem foarte mult. Sunt mulțumit pentru o campanie grozavă, am ajuns în toată România la propriu. Din păcate, bucata aceasta de Românie pe care ne-am bazat și în care am crezut este se pare mai mică decât am anticipat. Mai e foarte mult de muncă în această țară. Am crezut că suntem mai sus decât ne-a dovedit electoratul. (...) Îmi asum responsabilitate pentru rezultat, dar nu sunt un lider care renunță când dă de greu. Voi avea o discuție cu colegii în seara aceasta", a spus Barna.

Acesta a anunțat că, pe 24 noiembrie, întreaga susținere va merge către Klaus Iohannis: "Sper să avem o discuție cu Iohannis, ca să ne asigurăm că proiectul său politic e aliniat cu obiectivele noastre".

La rândul său, Dacian Cioloș a comentat că "rezultatul la prezidențiale nu reflectă potențialul Alianței USR-PLUS" și a punctat că "PNL nu va putea guverna singur". "Cred că nu e tot una dacă PNL face alianță cu o alianță cum e USR-PLUS sau dacă își va pune problema dacă singura forță politică cu care să se alieze e PSD", a mai declarat Cioloș.

Candidatul USR s-a clasat al treilea, cu 14,19% din voturile valabil exprimate, conform rezultatelor parțiale anunțate de Biroul Electoral central la ora 11.00.

Back To Top