Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Dezbaterile electorale aproape că au lipsit din campania care a precedat turul întâi al prezidențialelor. Încă din prima zi după scrutin, presa centrală scrie că PSD își dorește ca Viorica Dăncilă să se întâlnească măcar o dată față în față cu Klaus Iohannis, într-o asemenea confruntare, înainte de 24 noiembrie.

 

PSD va trimite o invitație scrisă adresată echipei de campanie a lui Klaus Iohannis pentru organizarea unor dezbateri electorale între liderul PSD Viorica Dăncilă și președintele României, înainte de al doilea tur de scrutin al prezidențialelor, au declarat, luni, surse social-democrate, citate de agenția Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Valeriu Steriu, a confirmat, potrivit HotNews, că social-democrații se pregătesc "foarte mult pentru a avea o dezbatere" și își doresc "foarte mult ca președintele Klaus Iohannis să vină la o dezbatere sau cel puțin la o dezbatere" înainte de turul al doilea al alegerilor, programat peste două săptămâni.

Steriu spune că există deja invitații de la posturi TV. ”Noi dăm curs acestor invitații, dar în mod real avem nevoie de un adversar. În primul tur nu am văzut o dorință din partea domnului președinte. Vom iniția discuții (între echipele de campanie - n.r.). Cu cât sunt mai multe dezbateri, nu chiar în fiecare zi, dar cu atât într-adevăr românii pot să vadă în întregime un candidat. Eu cred că doamna Dăncilă a fost foarte transparentă spre deosebire de Klaus Iohannis, pe care nu l-am văzut în patru ani de zile pe la vreo televiziune. Eu cred că un președinte trebuie să meargă la discuții cu oameni, să participe la dezbateri, să aibă simțul umorului”, a adăugat Steriu.

Back To Top