Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Parlamentarii de Prahova Graţiela Gavrilescu şi Teodor Meleşcanu, recent plecaţi din ALDE, au fost aleşi, sâmbătă, în conducerea Partidului Forţa Naţională. Senatorul Meleşcanu este noul preşedinte interimar al formaţiunii, în timp ce deputatul Gavrilescu, fost preşedinte al ALDE Prahova, a primit funcţia de prim-vicepreşedinte. Un alt politician prahovean, fostul senator liberal Ion Luchian, a primit o funcţie în urma şedinţei derulate sâmbătă, fiind ales preşedinte al organizaţiei judeţene Prahova.

 

Membrii Biroului Permanent Central al Partidului Forța Națională au ales, astăzi, noul președinte interimar al formațiunii politice, în persoana senatorului Teodor Meleșcanu, anunţă reprezentanţii formaţiunii într-un comunicat de presă. Totodată, plecată recent din ALDE, după ce şi-a manifestat nemulţumirea faţă de o serie de decizii luate de Călin Popescu Tăriceanu, Graţiela Gavrilescu a primit funcţia de prim-vicepreședinte al Partidului Forţia Naţională, în timp ce deputatul Ștefan Baișanu a fost ales purtător de cuvânt.

“Mulțumesc celor care au creat aceasta FORȚĂ precum și celor care s-au alăturat acestui partid!Suntem un partid de centru. Preocuparea pentru noi este aceea de a contribui, cu adevărat, la revigorarea României, la crearea unei platforme  civice și politice care să asigure progresul social, economic în favoarea românilor. Am stabilit obiectivul de a participa la alegerile locale și parlamentare de anul viitor. Din toate analizele care s-au făcut, rezultă că aproximativ 20% din electorat își dorește un partid național care să promoveze interesele românilor și României în interior și în exterior. Sunt convins că vom aduce în România un alt fel de a face politică. Nu dorim ca dezbinarea din România să continue, dorim să contribuim la adunarea tuturor celor care gândesc românește”, a afirmat Teodor Meleşcanu în timpul conferinţei.

La rândul său, prim-vicepreședintele partidului, Grațiela Gavrilescu, a declarat: “Suntem români,  ne dorim să trăim într-o Românie unită și cuvântul de ordine al Partidului Forța Națională este respectul. Respect pentru toti românii, respect  pentru resursele noastre naționale, respect pentru cei cu care suntem parteneri. Dorim ca acest partid să poată să creeze locul în care toți românii să simtă românește și care își doresc, în același timp, să trăiască într-o țară stabilă, o țară care, atât de bogată fiind, nu trebuie să fie împărțită între buni și răi, între bărbați și femei, între tineri și vârstnici. Nu trebuie să împărțim țara în culori. Suntem o singură țară, un singur popor. Trebuie să păstrăm forma țării așa cum a fost ea făcută la Marea Unire. Și mai trebuie ceva: resursele acestei țări să nu fie vândute și să nu fie la cheremul oricăruia. Noi suntem cei care decidem. Vom face ca acest partid să poată să își deschidă porțile tuturor românilor, indiferent de etnie. Este partidul românilor din România și al românilor de pretutindeni”.

În cadrul ședinței de astăzi, membrii Biroului Permanent Central al Partidului Forța Națională au numit și președintele interimar al Biroului Județean Prahova, în persoana domnului dr. Ion Luchian.

Back To Top