Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Deputatul PNL de Prahova Răzvan Prișcă i-a cerut ministrului Sănătății, Victor Costache, o prezentare clară a situației sistemului sanitar românesc, cu accent pe măsurile luate pe eliminarea dezechilibrelor existente în prezent și mai ales a reducerii deficitului de personal.

 

Parlamentarul de Prahova subliniază, în întrebarea transmisă la Ministerul Sănătății, diferența între bugetul alocat pentru Sănătate în România și politica adoptată în acest sens de celelalte state europene.

"Potrivit Raportului asupra Sănătății în Europa, ROmânia se află pe ultimul loc în Uniunea Europeană în ceea ce privește alocarea bugetară din PIB destinată cheltuielilor pentru sănătate. Astfel, conform sursei citate, România are alocat un procent de 5,2%din PIB acestuia capitol bugetar, în comparație cu media europeană de 9,8%.

Având în vedere cele menționate, vă rog, domnule Ministru, să îmi comunicați următoarele:

- Care sunt măsurile luate în calcul pentru remedierea dezechilibrelor existente în prezent în sistemul de sănătate?

- Care este strategia vizată de Ministerul Sănătății pentru combaterea deficitului de personal medical?" i-a transmis deputatul PNL de Prahova Răzvan Prișcă ministrului Sănătății.

Back To Top