Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Un nou episod de poluare în zona Ploiești. Datele au fost publicate de deputatul USR de Prahova, Dan Rădulescu, parlamentarul anunțând, cu acest prilej, că a solicitat o audiență la ministrul Mediului, pentru a-i aduce în atenția problemele grave cu care se confruntă județul Prahova.

 

"... pe tema poluării și a dreptului nostru constituțional la un mediu sănătos, în ultimele săptămâni, a fost ceva vâlvă, de la demiteri de sinecuriști, până la vizite inopinate și, sper eu, dosare penale (...). Și, pentru că tot vorbim despre realitate, oamenii respiră, în continuare, benzen. Azi noapte, la Brazi, concentrația acestui gaz extrem de cancerigen a fost depășită de 12 ori! Altfel, ca orice cetățean, m-am-nscris și eu într-o audiență la domnul ministru. Încă aștept..." a anunțat Dan Rădulescu, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit informațiilor publicate de acesta, pe 21 ianuarie, la ora 1.00, stația PH 4 a măsurat 59,7579 micrograme benzen/ metru cub.

Back To Top