Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Conducerea Partidului Social Democrat susţine că a strâns voturile necesare ca să dea jos cabinetul Orban. Social-democraţii vor depune vineri moţiunea de cenzură, în ziua în care liderii PSD se reunesc şi în şedinţa Comitetului Executiv Naţional pentru a stabili poziţia cu privire la o posibilă guvernare, anunţă România TV.

 

Marcel Ciolacu, preşedintele formaţiunii, a spus că demersul nu vizează preluarea guvernării, ci intenția actualilor guvernanților de a modifica legea electorală. "Demersul nostru este pentru a apăra un principiu democratic, respectiv să nu modifici legile electorale, foarte importante în orice stat şi în orice colţ al lumii, în ultimele şase luni de desfăşurare a lor. Cu alte cuvinte, nu ai dreptul să modifici regulile în timpul jocului. Chiar dacă se spune că mai sunt patru luni - mai sunt patru luni calendaristice -, în cele patru luni sunt 45 de zile de campanie electorală, o lună de depunere a candidaturilor, de mers la tribunal, validare a lor. Cu alte cuvinte, în joc mai este o lună de zile înainte de începerea tuturor procedurilor. (...) Cred în continuare că moţiunea va trece", a declarat Marcel Ciolacu.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Valeriu Steriu, a declarat că ”sunt în clipa de faţă alături de PSD doar cei din UDMR, dar celelalte grupuri parlamentare pot să participe, sunt chiar şi deputaţi şi senatori neafiliaţi, care la rândul lor pot veni. Este nevoie matematic de încă cinci voturi şi cu siguranţă se pot identifica aceste cinci voturi”.

Moţiunea de cenzură ar putea deschide drumul spre alegeri parlamentare anticipate, un demers pe care reprezentanţii mai multor formaţiuni politice aflate în opoziţie faţă de PSD l-au susţinut intens, inclusiv după înlăturarea cabinetului Dăncilă. Preşedintele Klaus Iohannis şi-a reafirmat intenţia de a-l propune premier pe Ludovic Orban în situaţia în care va fi nevoie de constituirea unui nou Executiv.

Back To Top