Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Autorităţile ploieştene au negociat cu Apa Nova pentru prelungirea contractului şi majorarea tarifelor la apă şi canalizare, în schimbul asumării unor investiţii de către operator. Fostul primar Iulian Bădescu a criticat această propunere, reclamând că actuala conducere a Primărie face un "cadou francezilor" şi amintind că în mandatul său operatorul era dispus să facă investiţii similare fără să pretindă beneficii suplimentare.

 

Reacţia fostului primar şi senator PSD a venit în contextul în care municipalitatea pregăteşte un proiect de hotărâre pentru prelungirea cu zece ani a contractului de operare a sistemului de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, proiect de hotărâre care fusese inclus pe ordinea de zi a şedinţei de joi a Consiliului Local Ploieşti, însă în cele din urmă a fost retras înainte de începerea dezbaterilor. E de aşteptat ca iniţiativa să revină cât de curând în discuţia forului legislativ. Conform propunerii, în schimbul prelungirii contractului şi majorării de tarif, Apa Nova se angajează să susţină investiţiile precum canalizarea şi racordarea în Mitică Apostol şi extinderea sistemului în zona coloniei Teleajen.

Primarul Ploieştiului din perioada 2012-2015 susţine că în mandatul său negociase cu reprezentanţii societăţii pentru realizarea unor investiţii din fondurile lor în condiţii mult mai avantajoase pentru ploieşteni. "Primarul şi consilierii locali ploieşteni s-au gândit să facă un cadou francezilor de la Veolia (Apa Nova), băgând mâna în buzunarele dumneavoastră. Vor să prelungească contractul cu francezii încă vreo zece ani şi să majoreze tarifele. Justificarea cadoului ar fi realizarea canalizării în cartierul Mitică Apostol în baza unui imprumut ce urmează a fi acoperit prin tarif. Urât, foarte urât! În 2015, conducerea Apa Nova era dispusă să facă investiţia pe banii acţionarului francez", a afirmat Iulian Bădescu, într-o postare pe Facebook.

 

Back To Top