Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a anunțat, vineri, că intenționează să candideze pentru un mandat de parlamentar, inclusiv în urma discuțiilor avute la nivel de partid. Acesta renunță, astfel, oficial, la o eventuală nouă candidatură pentru Primăria Ploiești, în cadrul alegerilor locale din acest an.

 

La finalul prezentării proiectelor derulate de primăria Ploiești, primarul Adrian Dobre a anunțat că dorește să folosească experiența acumulată în acest mandat, dar și în perioada în care a fot prefect, în sprijinul a cât mai mulți edili, în special în ceea ce privește problemele care țin de atragerea de fonduri europene și problemele de mediu.

"Am fost prefect, am câștigat experiență în această calitate, am câștigat experiență și ca primar și consider că pot să o folosesc în continuare în folosul mai multor autorități și a mai multor comunități decât comunitatea ploieșteană. Asta fără a lăsa deoparte comunitatea ploieșteană, care reprezintă pentru mine cel mai mare interes: aici m-am născut, aici am crescut și am foarte mulți prieteni, știu care sunt nevoile actuale ale Ploieștiului și, nu numai ale Ploieștiului. Știu care sunt nevoile comunităților atunci când vorbim de proiecte pe fonduri europene, știu care sunt piedicile, știu care este legislația care trebuie modificată, cunosc toate aceste aspecte, problemele legate de mediu. Nu trebuie să uităm că, în momentul de față, un lucru extrem de important este negocierea pentru noul exercițiu bugetar european 2021 - 2027. Din experiența pe care o am, știu că este foarte important să facem o serie de modificări astfel încât autoritățile locale să poată accesa mult mai repede, să beneficieze și să poată implementa mult mai repede proiecte cu finanțare europeană. De aceea, și în urma discuțiilor pe care le-am avut la nivelul partidului, am decis să merg în zona Parlamentului, fie în Senat, fie în Camera Deputaților, și să-mi folosesc experiența pe care o am în momentul de față și în folosul altor edili care, cu siguranță, din mandatul următor, vor fi cu precădere liberali".

Dobre spune că, la începutul mandatului la conducerea Primăriei Ploiești a găsit o "epavă". "Am reușit să o duc pe linia de plutire, să o stabilizez. Am dus-o în port, iar în momentul de față, așa cum vedeți, primăria are posibilități - și cu siguranță cel care va veni la Primărie va fi foarte ocupat cu tăiatul de panglici - și voi fi foarte atent la modul în care se vor implementa proiectele în derulare", a mai spus actualul edil.

Vedeți aici declarația integrală a lui Adrian Dobre cu privire la viitoarea candidatură la alegerile parlamentare.

Back To Top