Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Victoria Simion este considerată de PMP unul dintre "oamenii buni pentru Prahova", aceasta urmând să candideze, din partea formațiunii politice amintite, pentru funcția de primar al comunei Chiojdeanca.

 

Victoria Simion este la curent cu nevoile și problemele localității a cărei administrații consideră că ar putea să o conducă după alegerile locale din 2020. În prezent, aceasta este consilier local în cadrul CL Chiojdeanca.

Victoria Simion are 62 de ani, un master de administrarea afacerilor (MBA) la Universitatea din Liverpool și o vastă experiență în managementul resurse umane. Competența și puterea de muncă au calificat-o să lucreze în acest domeniu la mari companii din Emiratele Arabe Unite.

"Va fi primarul care va capacita la maximum oamenii din administrație și cetățenii pentru un viitor mai bun al comunității din Chiojdeanca", spun reprezentanții PMP Prahova, despre Victoria Simion, candidatul formațiunii politice la Primăria Chiojdeanca.

Back To Top