Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Proiectul iniţiat de un mic grup de parlamentari USR din care face parte şi deputatul de Prahova Dan Rădulescu a fost adoptat de Senat, cu 96 de voturi "pentru", 29 "împotrivă" şi 9 abţineri.

 

Propunerea legislativă se referă la completarea anexei nr. 1 a Legii 104-2011 privind calitatea aerului înconjurător prin introducerea, pe lista poluanţilor atmosferici, a hidrogenului sulfurat (H2S).

"Mirosul pestilențial de ouă stricate a devenit, din păcate, o constantă în viața locuitorilor din mai multe localități din țară. El apare, de obicei, în zona gropilor de gunoi administrate incorect, în timp ce, în Prahova, sursa este, de multe ori, industria petrolieră. Locuitorii din Ploiești și Băicoi sunt victime frecvente ale poluării cu această substanță. Efectele pot varia de la iritarea ochilor și a mucoaselor pe termen scurt la afecțiuni hepatice, renale și edem pulmonar pe termen lung. În ciuda evidențelor olfactive și a studiilor privind sănătatea publică, autoritățile nu recunosc întotdeauna gravitatea problemei și ridică din umeri în fața sesizărilor și protestelor cetățenilor, ale ONG-urilor sau ale presei.

Am transmis constant mesaje autorităților competente, la nivel local, județean sau central cărora le-am cerut obsesiv, prin întrebări, declarații politice, scrisori deschise și participarea la proteste să protejeze dreptul nostru constituțional la un mediu sănătos!

Comisia Europeană a avertizat și ea, în mod repetat, autoritățile române cu privire la aceste aspecte și deficiențele legate de monitorizarea calității aerului. Deși hidrogenul sulfurat poate fi măsurat de către autorități, el nu era menționat în Anexa numărul 1 a Legii 104/2011. Conform articolului 26, această anexă desemnează poluanții pentru care se realizează evaluarea calității aerului înconjurător. Cu alte cuvinte, acum, conform raportărilor din Rețeaua Națională de Monitorizare a Aerului, acesta poate fi «excelent» chiar dacă nu putem deschide geamul din cauza mirosului de Hidrogen Sulfurat. Vă sună cunoscut?",  argumentat deputatul Dan Rădulescu

Prin inițiativa legislativă, acesta și alți câțiva parlamentari USR atrag atenția importanței măsurării și a combaterii poluării cu această substanță."Putem cere executivului o informarea mai completă a populației precum şi măsuri suplimentare de protecție", a mai explicat deputatul de Prahova.

Proiectul a fost înregistrat pentru dezbatere la Camera Deputaților, care este for decizional.

Foto: Bogdan Micu via Facebook/ Dan Rădulescu

Back To Top