Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Executivul are nevoie de un cadru legislativ adecvat pentru implementarea măsurilor sale, iar societatea civilă are nevoie de legi bune pentru a-și putea apăra drepturile și a-și manifesta energiile pozitive, consideră deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu. În opinia acestuia, este necesar astfel ca Parlamentul să devină mai eficient.

 

Dan Rădulescu susține ca Parlamentul să se apropie de cetățeni, să fie mai transparent și să ofere un cadrul mai larg dezbaterilor, iar un prim pas în acest sens este, în opinia sa, reformarea acestei instituții este reducerea numărului de parlamentari de la 465 la 300.

Ca argument aduce traseul anevoios pe care îl au, în prezent, inițiativele legislative.

"Problemele de mediu în județul Prahova sunt vizibile cu ochiul liber, la orice pas și, de cele mai multe ori, sesizabile olfactiv, începând cu mormanele de gunoaie răspândite peste tot, lipsa stațiilor de epurare, mirosul deranjant de ouă clocite și terminând cu creșterea incidenței cazurilor de cancer și leucemie atestate oficial printr-un studiu recent de sănătate publică. (...)

Ca deputat, în ultimii trei ani, am înaintat, singur sau în colaborare cu alți colegi, cinci propuneri legislative referitoare la mediu. Toate se află încă în circuitul legislativ, chiar și cele depuse încă din 2018. Multe legi trec prin aprobare tacită de prima cameră sesizată, pentru că nimeni nu le acordă timpul și efortul necesare pentru dezbateri. Apoi, zac în sertarele comisiilor până la primirea avizelor sau a rapoartelor, după care așteaptă din nou, și uneori în zadar, an de an, să fie incluse pe ordinea de zi a camerei decizionale", a explicat deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu.

Back To Top