Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

La patru ani de la alegerile locale din 2016, data pentru scrutinul din acest an încă nu a fost stabilită, iar în mijlocul pandemiei de coronavirus Guvernul şi Parlamentul şi-au disputat la Curtea Constituţională dreptul de a-l convoca. Premierul Ludovic Orban spune că, în viziunea Executivului, alegerile locale 2020 ar trebui să se ţină în ultima duminică din octombrie sau prima din noiembrie.

 

"În urma deciziei Curţii Constituţionale, este clar că e nevoie de o lege pentru prelungirea mandatelor. Problema este legată de data alegerilor. În ceea ce ne priveşte pe noi, ca Guvern, noi am anunţat public de două luni că noi considerăm o dată potrivită sfârşitul lui septembrie, începutul lui octombrie pentru desfăşurarea alegerilor, pentru că e după perioada de concedii, e înaintea unei eventuale reveniri a epidemiei, care este estimată, să spun, după 1 octombrie, după 15 octombrie, şi e o perioadă în care se poate face campanie, astfel încât oamenii să-şi aleagă primarii, consilierii locali, preşedinţii de consilii judeţene şi consilierii judeţeni în deplină cunoştinţă de cauză, cunoscând programele candidaţilor”, a declarat Ludovic Orban, într-o conferinţă de presă, potrivit Agerpres.

"27 septembrie sau 4 octombrie, astea sunt cele două date. Din punctul nostru de vedere, oricare din aceste două date sunt bune. Acum aşteptăm să vedem, pentru că nu am înţeles clar din decizia Curţii cine stabileşte data alegerilor, Guvernul prin hotărâre de Guvern, Parlamentul prin lege, eu nu am înţeles, vă spun sincer. Se pare că a fost o decizie, aşa, că poate şi Guvernul, poate şi Parlamentul, o să vedem motivarea, până nu vedem motivarea nu putem şti cu precizie ce e în deciziile Curţii", a mai spus premierul.

(Sursa foto: Digi24)

Back To Top