Categorie: Politic

Conducerea PSD Prahova a reacţionat după ce alesul municipal Sanda Dragulea şi-a anunţat public susţinerea pentru candidatul liberal la Primăria Ploieşti, Andrei Volosevici. Preşedintele organizaţiei judeţene, Bogdan Toader, spune că aceasta ar fi schimbat tabăra înainte de alegeri, supărată "că nu a primit garanţia unui nou mandat". Reacţia oficială vine după ce miercuri, pe pagina sa de Facebook, consiliera ploieşteană declarase că îl susţine pe Andrei Volosevici, pentru că a dovedit deja că poate transforma Ploieştiul într-un "oraş de frunte".

 

"Traseismul politic nu mai surprinde pe nimeni, în special în anii electorali. Cu toate acestea, fiecare schimbare de macaz politic are o justificare, mai mult sau mai puțin vizibilă. Este și cazul doamnei consilier local municipal Dragulea Sanda care a anunțat astăzi, pe pagina sa de facebook că pleacă la PNL pentru a fi în echipa lui Andrei Volosevici. Echipa social-democrată care va candida pentru Ploiești va fi formată din oameni care cred în social-democratie, în echipă și în strategii pe termen lung, dar mai ales, din oameni care cred în potențialul PSD de a cuceri inimile ploieștenilor", se arată într-un comunicat de presă transmis de PSD Prahova.

Pe acelaşi subiect: 

"Decizia doamnei  Dragulea era de anticipat, dumneaei s-a supărat probabil că nu a primit de la noi garanția unui nou mandat. Le transmit și celorlalți consilieri că prezența lor pe viitoarea listă va fi condiționată de rezultatele evaluării activității lor. Noi ne vedem de drumul nostru, cu echipa noastră, iar doamnei consilier îi dorim succes acolo unde va activa", a declarat Bogdan Toader, preşedintele PSD Prahova.

Back To Top