Categorie: Politic

Preşedintele PSD Prahova şi al Consiliului Judeţean, Bogdan Toader, îi acuză pe rivalii politici de la PNL că încalcă propriile reguli. Într-o postare pe pagina oficială de Facebook, liderul social-democrat invocă momente în care diverşi liberali au fost prinşi fără măşti de protecţie sau participând la evenimente în care nu s-a respectat distanţarea socială, dar şi afişele instalate în ultimele zile în Ploieşti, înfăţişând candidaţii PNL la Primărie, respectiv preşedinţia CJ Prahova.

 

Toader reclamă că rivalii politici se preocupă de imagine şi pregătirea campaniei electorale, într-o "perioadă dificilă, atât din punct de vedere social, cât și economic", în care "sănătatea și revenirea din criza economică ar trebui să fie puse pe primul loc". Mesajul publicat marţi pe pagina de Facebook a preşedintelui PSD Prahova este însoţit de o fotografie cu bannerul liberalilor cu Andrei Volosevici şi Iulian Dumitrescu, de poze de pe reţelele de socializare cu pliantele celor doi candidaţi, dar şi de imagini din alte judeţe, având în prim-plan personaje cunoscute din PNL.

"Apariția unor panouri cu iz electoral la toate colțurile de stradă din Ploiești, deși încă nu este bătută în cuie nici măcar data alegerilor locale, reflectă disprețul Partidului Național Liberal față de ploieșteni și față de prahoveni! Lipsa de considerație este cu atât mai mare, cu cât aseară, reprezentanți ai Guvernului Orban anunțau că nu se ridică nicio restricție începând de la 1 iulie, ci, mai mult decât atât, există posibilitatea de a impune alte noi măsuri pentru combaterea răspândirii SARS CoV-2! Avertismentele generale par să nu fi ajuns și la urechile PNL Prahova, care a început campania electorală înainte de a se fi sfârșit măcar primul val al epidemiei din România, cum înșiși reprezentanții lor anunță pe toate canalele media! Respect? Empatie? Reguli? Acestea nu fac parte din atitudinea liberalilor, care se gândesc doar la propriile beneficii, și nu la cetățenii cărora le vor cere votul, peste câteva luni!", a scris Bogdan Toader pe reţeaua de socializare.

 

Back To Top