Categorie: Politic

Președintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu, speră ca, până în 2024, tot județul să fie cadastrat, în condițiile în care, până la acest moment, 64 din cele 104 localități au fost incluse în programul de cadastrare gratuită susținut de Guvernul PNL.

 

De Programul național de cadastru și carte funciară 2015-2023 (PNCCF), finanțat de Guvernul României, beneficiază așadar mai bine de 60% din localitățile județului Prahova.

"Aproape 4.000 de locuitori ai comunei Olari (Prahova) au primit deja noile cărți funciare. În perioada imediat următoare, de această facilitate vor beneficia și locuitorii din Bărcănești, Berceni, Brazi, Măgureni, Poiana Câmpina, Râfov și Valea ", a exemplificat Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, prim-vicepreședinte PNL pentru mediul de afaceri și societate civilă, dar și candidatul liberalilor pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova.

"Unul dintre obiectivele mele personale ca viitor preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova este ca întreg judeţul să fie cadastrat până în 2024. Este o condiţie absolut necesară pentru dezvoltarea agriculturii şi a sectorului construcţiilor. Cu toţii ştim cât de complicate sunt toate drumurile pe la instituţii ale statului pentru o ştampilă sau o hârtie atunci când vrem să construim ceva sau să vindem/cumpărăm un teren sau un imobil. Or, eu sper ca, în următorii patru ani, această problemă birocratică acută să devină istorie. Doar aşa putem duce Prahova pe primul loc", a mai transmis Iulian Dumitrescu, candidatul PNL la funcția de președinte al CJ Prahova și președintele organizației județene a PNL.

                                                                                                     

Back To Top