Categorie: Politic

Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, candidatul PSD pentru un nou mandat la conducerea Consiliului Județean Prahova, acuză PNL că urmărește "interese politice" și aplică "măsuri abuzive". Liderul organizației județene a reacționat astfel după instituirea carantinei zonale în localitatea prahoveană Gornet.

 

"Nu sănătatea cetățenilor e prioritară pentru PNL, ci meschinul interes politic vizibil prin măsurile abuzive!

Partidul Naţional Liberal,  prin liderii săi din Guvern şi din Prahova, trebuie să vină în faţa locuitorilor izolaţi din comuna Gornet şi să explice cum, pentru interese politice şi electorale, aceştia ajung în situaţia de a-și pierde locurile de muncă, prin decizii umilitoare şi ilegale.

Şi tot liberalii sunt cei care au de justificat de ce, în Gornet, există cetăţeni perfect sănătoşi care sunt daţi afară dintr-o farmacie sau dintr-un magazin, pe fondul unei panici abil întreţinute, cine răspunde pentru că incompetenţa guvernamentală este urmată de abuzuri, iar cetăţenii devin victime", a transmis Bogdan Toader, președintele PSD Prahova.

Încă de săptămâna trecută, acesta a a tras atenția asupra unora dintre criteriile care permis instituirea carantinei zonale (VEZI DETALII). "Cu adevărat regretabil este faptul că ceea ce s-a întâmplat în comuna Gornet se poate repeta în orice localitate din România, cât timp liberalii cred că îşi pot permite să facă orice în această ţară! Ca preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, am avertizat că măsura de carantinare este abuziv impusă la Gornet, că locuitorii acestei comune nu pot avea de suferit într-un război politic! Nu a contat niciun argument.  Decizia politică impusă de PNL în Prahova a fost deasupra oricărei logici. Mai mult decât atât, s-a dovedit că procedura, deşi la fel de contestată, s-a reluat şi în alte zone din ţară", a mai declarat candidatul social-democrat la funcția de președinte al CJ Prahova.

"Susţin pe deplin acţiunea în instanţă iniţiată de Primăria Gornet (VEZI DETALII), pe care o consider un exemplu demn de urmat în toată ţara, acolo unde interesele politice ale PNL, precum şi deciziile aberante, se dovedesc mai importante decât drepturile şi libertăţile individuale ale cetăţenilor", a anunțat președintele PSD Prahova, Bogdan Toader.

Back To Top