Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic
nastaseFostul premier al României, Adrian Năstase, actual deputat de Prahova (PSD) a lansat un atac, pe propriul blog, împotriva preşedintelui Traian Băsescu, declarând că, din scandalul dintre Băsescu şi Raed Arafat reiese clar un „complex de inferioritate" al preşedintelui în ceea ce îi priveşte pe intelectuali.

„În toată această dispută legată de Legea sănătăţii, ceva spus de Traian Băsescu, în seara nefericitei intervenţii în emisiunea la care a fost prezent doctorul Raed Arafat, ar fi trebuit să suscite mai multă atenţie, pentru că este expresia unui crez profund al celui care se visează reformatorul României. Sistemele cele mai rezistente la reformă sunt cele în care sunt prea mulţi oameni cu studii superioare, a susţinut Băsescu, spunând, într-o frază, un adevăr pe care nu l-a conştientizat, cel mai probabil: reformei sale i se opun tocmai cei care înţeleg cel mai bine ce este aceea o reformă. Avem un preşedinte cu un grav complex de inferioritate şi care se conduce – şi conduce – în baza acestui complex, conştientizat sau doar exhibat. Cenzurându-se în formulare, nu a spus de fapt decât „Moarte intelectualilor răi!". Încurajarea atitudinilor anti-intelectuale, pe motiv că aceştia sunt rezistenţi la reformă, reprezintă cea mai antireformistă atitudine a unui politician român", scrie Năstase pe blog.
Back To Top