Categorie: Politic

Aflate în alianţă la nivelul judeţului Prahova, PNL, USR şi PLUS au depus astăzi la Biroul Electoral Judeţean listele cu semnături de susţinere şi dosarele de candidaturi pentru Consiliul Judeţean. Candidatul alianţei pentru preşedinţia CJ, Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova, s-a arătat foarte încrezător în şansele de câştig la alegerile din 27 sepetmbrie, vorbind despre curăţenie în Prahova, despre modernizarea judeţului şi despre "devirusarea de PSD".

 

„Alianța PNL-USR-PLUS este forța politică a binelui în Prahova. Ne dorim ca prahovenii să nu mai fie nevoiți să lupte, în același timp, și contra coronavirusului, și contra ciumei roșii. Vrem să devirusăm Prahova de PSD. Vrem să scăpăm Prahova de această administrație coruptă, ineficientă, înapoiată, care sufocă județul de atâția ani de zile. Proiectul nostru administrativ. «Prahova pe Primul Loc», înseamnă gaze, apă, canalizare, digitalizare, curățenie, parcuri industriale, înseamnă cel mai puternic și mai modern județ din România”, a declarat candidatul PNL-USR-PLUS Prahova pentru președinția Consiliului Județean Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu.

Cristian Apostol, cel care deschide lista Alianței PNL-USR-PLUS Prahova pentru Consiliul Județean, a făcut un apel către alegătorii USR-PLUS: „Astăzi ne-am depus candidaturile pentru Consiliul Județean în această Alianță a Binelui – Alianța PNL-USR-PLUS Prahova - pentru un județ mult mai curat, mult mai onest. Am un mesaj special pentru alegătorii USR-PLUS: vreau să îi rog să ne sprijine, să sprijine această alianță tocmai pentru a avea o administrație curată pentru noi toți, pentru prahoveni”.

Mihai Polițeanu, președintele organizației județene a USR,  a reiterat că Alianța PNL-USR-PLUS Prahova a fost înființată din dorința celor trei partide de dreapta de a scoate definitiv, odată cu alegerile locale din septembrie 2020, județul Prahova de sub jugul Partidului Social Democrat. „Noi astăzi am depus 45 de dosare ale candidaților PNL-USR-PLUS. Din punctul meu de vedere, sunt 45 de scrisori de adio pentru PSD Prahova. Sunt foarte fericit că scriem împreună istorie în județul Prahova. După 20 de ani, o să scăpăm de administrația caracatiță a PSD, o să scăpăm de familia mafiotă Cozma și de toți cei care au devalizat și și-au bătut joc de județul Prahova în ultimii 20 de ani. Încă o dată, facem istorie, curățăm județul Prahova de pesedism, pesediști și corupție”, a afirmat Mihai Polițeanu, liderul județean al Uniunii Salvați România.

Prahova este primul județ din România în care PNL, USR și PLUS au constituit o alianță pentru alegerile din 27 septembrie. Cele trei partide au convenit asupra principiilor de desemnare a candidaților alianței în Prahova, printre acestea numărându-se: competență, onestitate și responsabilitate a candidaților; fără penali în funcții publice; fără persoane incompatibile sau în conflict de interese; fără foști membri ai PSD printre candidații la Consiliul Județean.

Back To Top