Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, candidat din partea PSD - ProRomânia - PPUSL la un nou mandat de președinte al Consiliului Județean, a anunțat adoptarea de Camera Deputaților, ca for decizional, a proiectului inițiat de câțiva parlamentari social-democrați privind scăderea vârstei de pensionare pentru locuitorii din Ploiești și comunele din apropiere, incluse pe lista zonelor afectate de poluare.

 

"Prahovenii din Ploiești și proximitatea sa vor putea ieși cu 2 ani mai devreme la pensie, odată cu includerea municipiului pe lista zonelor afectate de poluare! De aceea, o felicit pe doamna deputat PSD Prahova, Laura Fulgeanu-Moagher, al cărei proiect de lege a fost adoptat, astăzi, în Plenul Camerei Deputaților. În calitate de inițiator, Laura Fulgeanu-Moagher, a susținut includerea Ploieștiului și a unui număr de opt comune pe lista zonelor afectate de poluare, astfel încât locuitorii acestor zone să beneficieze de reducerea vârstei de pensionare cu 2 ani", a anunțat Bogdan Toader.

Acesta a arătat că, datorită acestei inițiative legislative (VEZI DETALII), "municipiul Ploiești și comunele Bucov, Valea Călugărească, Blejoi, Berceni, Târgșoru Vechi, Bărcănești, Pucheni și Brazi, pe o rază de cel puțin 8 km de la marginea municipiului, au intrat, odată cu votul dat, pe lista zonelor afectate de poluare. Astfel, locuitorii vor beneficia de reducerea vârstei de pensionare cu 2 ani, fără penalizarea prevăzută la art. 65, alin (4) din Legea 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice".

"Pentru că prahovenii contează, atât eu, cât și colegii mei, indiferent în ce calitate vă reprezentăm interesele, vom continua să acționăm în slujba dumneavoastră! Pentru social-democrați, creșterea nivelului de trai și îmbunătățirea condițiilor de viață ale cetățenilor rămân cele mai importante!", a mai transmis Bogdan Toader, candidatul PSD - Pro România - PPUSL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova.

Back To Top