Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Candidatul PNL la Primăria Ploieşti, Andrei Volosevici, anunţă că susţinerea sportului va fi una dintre priorităţile sale în viitorul mandat. Volosevici a publicat pe reţelele de socializare un clip video, parte dintr-un interviu mai amplu, în care vorbeşte despre importanţa acestui domeniu şi promite sprijin atât pentru sportul de masă, cât şi pentru cel profesionist.

 

"Şi pentru asta trag în acest moment, şi anume susţinerea a tot ce înseamnă sport, sportul de masă, sportul profesionist, nu s-a mai întâmplat nimic, avem un CSM unde au dispărut echipele de handbal, masculin şi feminin, nu mai existăm în liga naţională, nu mai avem baschet, nu mai avem scrimă, nu mai avem ciclism. Gândul nostru, din nou în echipă, este ca undeva în spatele parcului de la vest să dezvoltăm, pe un teren pe care Primăria îl are, un complex sportiv legat de atletism, gimnastică, ciclism, care să pregătească lumea pentru zona profesionistă. Dar în acelaşi timp voi lucra şi pentru lucruri simple, pe care le-am făcut şi au avut mare efect, gândiţi-vă la ce înseamnă în parcuri acele instrumente de sport, pe care lumea le foloseşte! Le vom dezvolta, le vom pune în mai multe zone, de aşa manieră încât lumea să le folosească", a declarat Andrei Volosevici.

Publicat miercuri pe pagina de Facebook a lui Andrei Volosevici, clipul video a strâns peste 200 de aprecieri, comentarii şi distribuiri în primele două ore. Una dintre sugestiile transmise de cei care au lăsat comentarii a fost ca Primăria să ia în calcul amenajarea unui complex de agrement cu parc acvatic, similar celui din Târgovişte.

Back To Top