Categorie: Politic

Candidatul alianţei PNL-USR-PLUS pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu, anunţă că Guvernul a alocat aproape 42 milioane de lei către localităţile din judeţ. În nouă luni din acest an, Executivul a dat mai mulţi bani decât Guvernul PSD în întreg anul 2019, spune Dumitrescu, afirmând că acest lucru reprezintă un semn că Prahova începe să primească sprijinul financiar pe care îl merită pentru a se dezvolta.

 

"Guvernul PNL a alocat, din Fondul de rezervă bugetară, suma de 41,585 milioane de lei celor 104 localităţi din Prahova. Banii au ca destinaţie finală mai multe proiecte de investiţii aflate în fază de implementare. Executivul liberal a dat, în mai puţin de nouă luni din anul 2020, mai mulţi bani judeţului nostru decât PSD în tot anul 2019. Or, acesta este semnul unei schimbări profunde: judeţul Prahova va primi exact banii pe care îi merită ca să se dezvolte. Sunt convins că, după alegerile locale şi parlamentare, vom avea administraţie de Dreapta atât la nivel judeţean, cât şi la nivel naţional", a afirmat Iulian Dumitrescu, într-un mesaj public transmis sâmbătă.

"Pe 27 septembrie, votaţi Alianţa Dreptei, PNL - USR - PLUS, pentru Consiliul Judeţean, locul 3 pe buletinele de vot. În felul acesta, spunem «Adio, PSD!»", a mai scris candidatul PNL-USR-PLUS pentru funcţia de preşedinte al CJ Prahova.

 

Back To Top