Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Deputatul PSD de Prahova Laura Moagher atrage atenția asupra faptului că "este o gaură uriașă, fără precedent, între veniturile planificate și cele realizate de guvernul PNL, o gaură care nu mai poate fi acoperită la nesfârșit din împrumuturi, inclusiv pentru faptul că plafonul de îndatorare aprobat nu mai permite".

 

Parlamentarul de Prahova arată care sunt aceste diferențe c rezultă din datele oficiale, ele totalizând peste  26 de miliarde de lei, în primele trei trimestre ale lui 2020.

"Actualul guvern nu știe/nu poate să facă altceva decât să crească TVA și alte taxe pentru a face rost de bani, fapt anticipat inclusiv de specialiștii reputați ai ING  Bank.

 Datele oficiale sunt fără echivoc:

> 10,54 miliarde lei gaură la trimestrul I, diferența între veniturile programate si execuția la trei luni 2020.

> 7,9 miliarde lei gaura la al doilea trimestru, diferența între veniturile programate și execuția la șase luni 2020, cu o primă rectificare care a diminuat veniturile.

> 7,81 miliarde lei gaura la trimestrul III, diferența între veniturile programate si execuția bugetară la nouă luni, cu a doua rectificarea care a diminuat și mai mult veniturile", suține Laura Moagher.

Potrivit deputatului PSD, "cele 26,25 miliarde lei gaură la venituri dau măsura eșecului grav, fără precedent al celui mai incompetent guvern din ultimii 30 de ani. Sunt bani care ar fi putut finanța fără probleme și alocații și pensii și salarii și investiții".

Back To Top