Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Deputatul de Prahova Laura Moagher continuă că premierul Ludovic Orban și ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, trebuie să demisioneze din funcții, ca urmare a tragediei petrecute în weekend, la Piatra Neamț, unde 10 oameni au murit după ce secția Terapie Intensivă a Spitalului Județean a luat foc.

 

Deputatul PSD îi acuză pe liberali că nu sunt preocupați de siguranța românilor, ci numai de viitorul scrutin, programat pe 6 decembrie. "Orban și Iohannis sunt prea ocupați cu organizarea alegerilor pentru a mai avea interes și timp pentru sănătatea și siguranța românilor. Din păcate, incompetența PNL de a guverna a început să ducă la pierderi de vieți omenești. Ceea ce s-a întâmplat la Piatra-Neamț reprezintă dovada clară a unei guvernări ce nu pune pe primul plan sănătatea și siguranța românilor. Durerea din sufletele familiilor celor decedați la Piatra Neamț nu poate fi compensată cu nimic. Orban, Tătaru și tot Guvernul trebuie să-și asume această incompetență și SĂ DEMISIONEZE, fără să fie nevoie ca oamenii să mai iasă în stradă și să-i alunge. Adresez sincere condoleanțe familiilor îndurerate", a transmis Laura Fulgeanu Moagher, într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook.

Deputatul PSD de Prahova crede că "nu medicii sunt vinovați pentru deciziile lor aberante (deciziile luate de Guvern - n.r.r)! Medicii sunt cei care salvează vieți și trebuie ajutați să-și facă meseria, nu hăituiți! Numărul victimelor tragediei de la Piatra Neamț care, din păcate, crește este expresia eșecului național al Guvernului de a gestiona pandemia! Guvernul trebuie să-și asume acest eșec și să-și dea demisia".

Foto: Exploziv TV Neamt

Back To Top