Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a lansat în dezbatere publică un proiect de lege prin care cetățenii vor înființa firme on-line și într-un termen mult mai scurt decât în prezent.

 

Proiectul vizează modernizarea Registrului Comerțului prin digitalizare și reducerea birocrației în contextul epidemiei de coronavirus.

”Registrul Comerţului se va digitaliza, iar constituirea unor societăţi comerciale se va putea realiza exclusiv on-line, fără a fi necesară prezenţa fizică în niciuna din etapele de constituire”, a declarat ministrul Justiției, Cătălin Predoiu.

Acesta a explicat că, astfel, cetățeanul va fi scutit și de obținerea mai multor documente de la diverse instituții, care vor fi colectate de Registrul Comerțului.

Proiectul mai prevede eliminarea mai multor cerințe impuse acum la înființarea unei societăți comerciale, cum ar fi depunerea specimenului de semnătură în formă notarizată, dovada de rezervare și declaraţia pe propria răspundere. Toate acestea vor fi înlocuite cu o simplă clauză, iar timpul de procesare a informațiilor și timpul de contestare se vor reduce semnificativ.

(P)

Back To Top