Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Candidat din partea PNL Prahova pentru un mandat de deputat, Adrian Dupu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, s-a aflat ieri la Măneciu unde, alături de primarul comunei, Auraș Dragomir, a participat la inaugurarea unui obiectiv deosebit de important pentru comunitatea din nordul județului.

 

Dupu a punctat, cu acest prilej, că peronul și halta Măneciu, inaugurate miercuri, reprezintă "un proiect mic, dar de o importanță majoră pentru comună", "pentru ca oamenii să nu mai fie nevoiți să sară (!!) din trenul în mișcare".

"Ceea ce trebuie reținut despre acest proiect e că fostul primar (Pro România) l-a trecut pe hârtie acum 6 ani (!!) dar nu a mișcat un deget în această direcție! În urmă cu 3 săptămâni domnul primar mi-a spus că dorește să realizeze acest proiect și mi-a cerut sprijinul, iar ieri a fost inaugurat.  Nu cred că am realizat un lucru extraordinar cu o viteză incredibilă, cred că am realizat împreună, printr-o conlucrare între administrația publică locală și cea centrală un lucru normal, într-un timp rezonabil.  Aceasta e România normală, iar implementarea proiectelor nu trebuie să dureze mai mult decât e necesar. Într-o astfel de Românie vreau să trăiesc, în care să nu ne mai mire că lucrurile se mișcă într-un ritm decent, că nu trebuie să așteptăm ani pentru investiții care se pot realiza în luni sau săptămâni", a punctat Adrian Dupu, candidat PNL Prahova pentru Camera Deputaților.

"Pe 6 decembrie avem ocazia să oferim județului Prahova și țării întregi posibilitatea de a se dezvolta într-un ritm normal, decent. Noi, cei din PNL, am demonstrat că putem, știm și avem cu cine. Aveți încredere în Partidul Național Liberal.  Se poate!" este mesajul transmis alegătorilor de candidatul PNL.

(P)

Back To Top