Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

După publicarea, în consultare publică, a proiectului legii bugetului de stat pe 2021, prof. Dan Rădulescu subliniază că, din nou, este încălcată Legea educației care prevede ca alocarea a 6% din PIB acestui sector. De fapt, potrivit acestuia, în anul curent alocarea ar fi sub jumătate din acest nivel ignorat în mod constant de guvernanți.

 

“Pentru ca România să fie educată și toată lumea să-nvețe bine, și anul acesta educația a primit cel mai mic buget din ultimii 30 de ani, 2,5% din PIB...

Tov. ministru Câmpeanu, acest sinistru cameleon politic, s-a declarat mulțumit, până la urmă, chit că amenințase cu o demisie în caz că procentul nu va fi măcar cât cel de anul trecut, care, oricum, și el a fost cel mai mic din ultimii 29 de ani.

Altfel, wc-urile rămân în curte, așa cum știm.

Pentru cultura generală și politică a cititorilor, prin legea educației ar trebui alocați 6% din PIB, dar, minune, cel puțin 7 guverne au blocat până acum prin ordonanțe de urgență treaba asta – Ponta de 3 ori, Cioloș, o dată, la fel, Grindeanu, Tudose și Dăncilă... Cum, de ce?! «Ghinion», vorba aia...”, a comentat Dan Rădulescu.

Back To Top