Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Procedură "simplă, corectă şi rapidă" pentru eliberarea autorizaţiilor de construire, promite senatorul de Prahova Roberta Anastase, anunţând o iniţiativă de modificare a Legii 50/1991.

"Modificăm Legea 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții, astfel încât procedura de eliberare a unei autorizații de construire să fie una simplă, corectă și rapidă! Actuala lege ridică probleme de interpretare, din cauza termenilor învechiți și insuficient explicați și generează nemulțumiri investitorilor privați, fie ei persoane fizice sau juridice", a declarat senatoarea PNL, într-un mesaj publicat joi pe contul oficial de Facebook.

"Echipa de lucru a grupului liberal din Senat este deschisă la sugestii și îi invit pe arhitecți, urbaniști, constructori și toate persoanele interesate să vină cu propuneri de îmbunătățire și simplificare a acestei legi", a mai declarat Roberta Anastase.
Back To Top