Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Senatorul prahovean Roberta-Alma Anastase a participat, miercuri, la cea de-a 57-a reuniune a Comisiei juridice și politice a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre, organizată on-line. Cu acest prilej, parlamentarul a fost desemnat raportor al APCEMN pentru Promovarea digitalizării și inovării ca mijloc de perfecționare a procesului legislativ și în scopul creșterii transparenței activității parlamentare și a implicării cetățenilor.

Reuniunea de astăzi a fost prezidată de către Mikhail Emelianov, șeful delegației Federației Ruse la APCEMN şi președinte al Comisiei. La reuniune au mai participat delegațiile parlamentelor din Albania, Armenia, Azerbaidjan, Bulgaria, Georgia, Grecia, Republica Moldova, Federația Rusă, Serbia, Turcia și Ucraina. În cadrul evenimentului, membrii comisiei au dezbătut și adoptat proiectele de raport și de recomandare referitoare la „Rolul parlamentelor în combaterea traficului de persoane – aspecte juridice și politice”. Cele două documente vor fi dezbătute şi propuse spre adoptare viitoarei Adunări Generale a APCEMN ce va avea loc în luna iunie a.c. Tot în cadrul plenarei au fost aprobate o serie de modificări ale Regulamentului APCEMN ce vizează structura organizatorică a Adunării și funcționarea Secretariatului internațional.

În plus, la propunerea senatorului de Prahova Roberta Anastase, plenul Comisiei a stabilit ca temă a viitorului său raport „Promovarea digitalizării și inovării ca mijloc de perfecționare a procesului legislativ și în scopul creșterii transparenței activității parlamentare și a implicării cetățenilor”. Roberta Anastase a fost desemnată raportor al proiectului de raport. În cadrul alocuţiunii sale, parlamentarul a evidențiat rolul esențial al inovării și digitalizării în creșterea eficienței și transparenței activității parlamentelor și a interacțiunii lor cu cetățenii, precum și importanța realizării, la nivelul APCEMN, a unui schimb de informații, bune practici parlamentare și lecții învățate în contextul eforturilor de adaptare la transformarea digitală a societăților, accelerată de criza pandemică.

Back To Top