Categorie: Politic

Preşedintele PSD Prahova, deputatul Bogdan Toader, cere demiterea ministrului Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, reclamând că Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă a fost elaborat cu o "incompetența penibilă" şi cu intenţia "să dea companiilor de casă USR programe de training care să coste 133.000 de Euro/persoană".

Într-un mesaj publicat pe pagina oficială de Facebook, parlamentarul prahovean îl atacă în termeni duri pe ministrul Ghinea. "Ghinea a făcut de râs România în fața Comisiei Europene de 3 ori!!!! Incompetența lui costă românii zilnic și reduce șansa lor și a României la dezvoltare! Ghinea trebuie să plece! Comisia Europeană l-a trimis acasă într-un mod umilitor, după ce s-a prins că vor să fure, să dea companiilor de casă USR programe de training care să coste 133.000 de Euro/persoană. 133.000 de Euro pentru o singură persoană, în timp ce zeci de mii de elevi nu au avut internet pentru a participa la școala on-line. 24 de pagini de critici consistente a trimis Comisia Europeană față de incompetența penibilă de care a dat dovadă ministrul USR la realizarea acestui plan. Nu vă e rușine?!", a scris Bogdan Toader.

"În loc să dea explicații românilor pentru gafele inacceptabile pe care le face, care ne împing pe ultimul loc în clasamentul țărilor care vor primi aprobarea planurilor de redresare și reziliență, acesta răspunde cu aroganță, în stilul său caracteristic, și trage de timp ca să rescrie și să redepună planul, pentru care, atenție, cere amânare până în septembrie 2021. Da, un plan care nu a fost «respins», dar care, totuși, nu a fost aprobat și trebuie rescris", mai afirmă Bogdan Toader.

Back To Top